Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Manufaktúránk:

A napvirág manufaktúra 2013-ban alakult óbuda peremén, egy családi ház alsó szintjén, azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsünk egészséges kozmetikumokat a tudatos vásárlóknak.

Merész álmunk valósággá vált, mely mára már egyre szélesedő partneri hálózattal rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát.

A manufaktúrát ketten, mint testvérpár igazgatjuk, Kolonics Mariann, a gyakorlati tudást adja, ő önti a szappanokat, tökéletesíti a recepteket, új ötletekkel áll elő, és Kolonics Ildikó, pedig a keretet biztosítja, ő foglalkozik olyan világi dolgokkal, mint az alapanyagok beszerzése, a webshop üzemeltetése, az internetes megjelenés, a vásárok, a kiállítások, és szalonok.

Szappanjaink, és kozmetikumaink, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. számunkra a minőség és a természetesség a legfontosabb, ami garanciát jelent vevőink számára.

Termékfilozófiánk:

A piacon több féle kozmetikum alapanyag kapható, mi mégis a magasabb, öko, vagy bio minőségű olajokkal dolgozunk, kerüljük a silány, másodosztályú olíva, napraforgó, kókusz olajokat, melyek szűrtek, vagy vegyi úton tisztítottak, hidrogénezettek. előnyben részesítjük az organikus vajakat, a hidegen sajtolt olajokat.

Ragaszkodunk ahhoz, hogy szappanjaink színezéséhez is csak növényi alapanyagokat használunk, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. valljuk, hogy hazánk, tágabb értelemben pedig a kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így számunkra fontos, hogy olyan alapanyagokat használjunk, ha lehetséges, melyek magyar földön születtek.

Szappanjainknak csak enyhe, inkább natúr az illata, hiszen a szappan elsősorban tisztálkodószer, nem pedig illatszer. a szagos szappanokban általában a lúg maró erejének is ellenálló szintetikus vegyületeket, illat- és nem illóolajat alkalmaznak.

Kozmetikumainkban éppen ezért különös figyelmet kapnak az esszenciális olajok, melyeket kizárólag ellenőrzött forrásból szerzünk be, így biztosított, hogy az illóolajok hígítatlanok és hamisítatlanok, nem tartalmaznak még nyomokban sem szintetikus vegyületeket. mivel ezek valódi illóolajak, a szappan 4-6 hetes érlelése során az elpárolgott vízzel együtt egy részük elillan, így érthető a szappanok diszkrét illata.

A kozmetikumaink teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolaj származékokat, vagy ásványi olajokat, vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

Törekszünk olyan lebomló, vagy újrafelhasználható csomaglóanyagok választására, melyek tükrözik környzettudatos szemléletünket.

Üzletpolitikánk:

Számunkra a pontosság, és a tisztaság meghatározó, de még ennél is fontosabb vevőink elégedettsége. elsősorban azoknak a környezettudatos vásárlóknak szánjuk a Napvirág kozmetikumokat, akik tudatosan választják a minőséget, magát a diszkrét luxust.

Szívesen kísérletezünk új szappanokkal, sőt egyéni álmok megvalósítására is készséggel állunk rendelkezésre.

Tehát akár magánszemélyként, akár cégként keres meg minket, nem fogunk csalódást okozni.
Webshopunkban akár 1-2 darab termék megvásárlása is lehetséges, de nagyobb mennyiségre is veszünk fel rendelést.

Nálunk minden alkalomra találnak megfelelő natúr kozmetikumot, legyen az születésnap, esküvő, karácsony, kisbaba érkezése, céges rendezvények. Végül pedig de közel sem utolsó sorban, saját logóval ellátott reprezentációs ajándék szappanok, fürdősók elkészítését is vállaljuk.

Partnereink:

Levendárium

Bio Kozmetikuma Rómaifürdő

Nekedterem.hu

Sárkányfű.com biobolt

Gyógyfüvespatika -auchan áruházak

Biospace webáruház

Rena Naturseifen

www.selyembalzsam.hu

www.tisztakozmetikum.hu

Vitamin Bázis

www.HoneyLife.hu

www.hulladekmentes.hu

www.csomagolasmentes.hu

www.tatikafashion.com

Szolgáltató adatai:

cégnév: conwell kft.
szolgáltató székhelye: 1038 budapest, Szentháromság utca 15.
cégjegyzékszám: 01-09-951860
elérhetőség: info@napviragszappan.hu
ügyfélszolgálat: +36 30 318 29 17
adószám: 23077551-2-41
eu adószám: hu23077551

 

 

 

   

Bánhegyiné Kolonics Mariann

gyártás, fejlesztés

Farkasné Kolonics Ildikó 

marketing, értékesítés

   
 

 

 

Facebook rajongók