Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ingyenes üres üveg vissza szállítás minimum 40 db Napvirág üvegre

1 Ft
Menny.:db

Viszonteladó partnereinknek kínáljuk ezt az ingyenes üres üveg visszaküldési lehetőséget. Webáruházunk, legalább nettó 35 ezer forintos megrendelés esetén kínálja fel a használt üvegeink ingyenes elszállítását.

Könnyen hulladékszegény életmódhoz segítheted vevőidet a kozmetikum üvegeink visszagyűjtésével, mellyel rendszeres látogatásra és hűséges vásárlásra is ösztönzöd őket. 

Ha összegyűlt nálad legalább 40 db üres Napvirág üveg, visszaküldheted hozzánk tisztításra és újratöltésre teljesen ingyen. 

Nem kell mást tenni, mint webáruházunkban a megrendelés végén, mint ajándék terméket egy ingyenes üres üveg elszállítást is a kosárba helyezni.

A kimosott és (mosogatógépben való elmosás előtt) a matricáktól megtisztított üvegek elszállításának részleteit alább olvashatod.

Leírás

Az új megrendelésed összekészítésekor mi egy oda-vissza csomagküldést rendelünk, mely lehetővé teszi, hogy a megrendelésed kiszállító futár azonnal felvegye a vissza szállítandó üres üveg csomagot.

Az üres üvegeink leszállítását akkor tudjuk gazdaságosan és viszonylag kevés ökológiai lábnyommal vállalni, ha legalább 40 db üres üveget helyezel a csomagba.

A csomag már lezárva, útra készen kell, hogy várja a futárt. Az üvegek egymástól és a doboz külső falától is elválasztva, alaposan be kell csomagolni, hogy épségben visszatérjenek hozzánk.

Kérünk, hogy csak akkor kérd ezt a szolgáltatást, ha fontos számodra, hogy az üvegek valóban újra legyenek hasznosítva.

Fontos: a futár csak akkor hagyja ott az új megrendelés csomagját, ha felveheti tőled az összekészített üres üveg csomagot. Ezért csak akkor kérd ez az ingyenes szolgáltatást, ha biztosan át tudod adni a futárnak az adott napon a vissza-csomagot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.