Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagolóanyagaink

Napvirág zöld csomagolás:

Papírszalaggal lezárt hullámpapír dobozaink aljába egy "Zöld újság" kerül, melyet így megmentünk a bezúzástól. Dobozainkat puha papír tömőanyaggal, vagy általunk készített különböző méretű papír hengerekkel tömjük ki, ezáltal védjük meg termékeinket az összetöréstől. Nagy méretű dobozaink forognak köztünk és viszonteladóink között. Kisebb dobozaink tömő anyaga lebomló, vízben oldódó kukorica keményítő kukac.

Ajándékba vagy kis papír szalaggal átpántolt szappan mintát adunk, vagy kis lezárt papírzacskóba téve műanyag tégelybe cseppentett termékmintát. Ezek az apró csavaros, jól záródó műanyag tégelyek évekig újra felhasználhatóak, nem kidobásra szánjuk őket. Lehet bennük tárolni utazáshoz kis adag fűszert, 1-2 napos üzleti távolléthez krémeket, fogkrémet, dezodort, de akár gyöngyöket, vagy fantáziánkra bízva bármi mást is tárolhatunk bennük.

A zero waste nem azt jelenti, hogy abszolút nem termelünk szemetet, hanem ez egy utat jelent, mely úton mindenki máshol tart, de bizakodva halad előre. Ha papír csomagolású szilárd samponjainkkal, vagy üveg tégelyes fém kupakos fogkrémeinkkel csupán havonta 2 műanyag flakont kiváltva kevesebb szemetet termelünk, már sokat tettük és ezen az élhetőbb környezetet hozó úton minden lépés számít.

Az alábbi interaktív térkép segítségével leadhatod viszonteladó partnereinknél az összegyűlt üvegeket, mely leadási pontok használatával is minimalizálni lehet a visszaküldés karbon lábnyomát. Folyamatosan érkeznek vissza leadott üvegeid, melyet tisztítunk és újra töltünk. Köszönjük, hogy együtt óvhajuk környezetünket a műanyagok káros hatásaitól.